Meer resultaten voor coaching

coaching
job coaching
Maar samen bereik je meer. Kan een life coach mij helpen? Wil je aan jezelf werken of je leven aangenamer maken? Of merk je bepaalde patronen waar je moeilijk uit geraakt? Life coaching is nuttig bij heel wat themas zoals assertiever worden, angst overwinnen, omgaan met HSP, keuzes maken, perfectionisme en vele andere. Ook om eenvoudig meer uit jezelf te halen of te ontplooien is life coaching prima. Je wil een betere partner, ouder, zoon of dochter zijn, je wil jezelf leren waarderen of weerbaarder worden in sociale situaties. Je hoeft geen zware problemen te hebben om de stap naar lifecoaching te zetten. Elke stap naar een aangenamer leven is de moeite waard. Life coaching of loopbaanbegeleiding? Hoewel lifecoaching iets anders is dan loopbaanbegeleiding, is het ook van toepassing voor professionele goals: je wil beter omgaan met stress, je creativiteit boosten, of simpelweg een goede balans vinden tussen werk en privé. Wanneer themas terugkeren zowel privé als op het werk, dan kan je samen met je life coach het onderliggende thema aanpakken.
Sales coaching is een permanent proces.
Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager.
burn out coaching
Alle Boekrecensies Column Ervaringen Stress tips. Hoe weet je of je stressklachten ernstig zijn? 4 valkuilen burn-out herstel. Omgaan met stress, hoe doe je dat? Waarom veerkracht zo belangrijk is op de werkvloer. Coachwereld gratis zoeken naar meer dan 1400 coaches. Online cursus, nooit meer zorgen of stress. MindFulness voor het dagelijkse leven. Online cursus voor meer geluk. Gratis burn-outproducten en informatie. Home Stress Wiki Kennisbank Hoge bloeddruk: oorzaken en behandeling. Hoge bloeddruk: oorzaken en behandeling. Een hoge bloeddruk of hypertensie kan leiden tot hart en vaatziekten. Ruim 30 van alle volwassenen heeft in meer of mindere mate last van een te hoge bloeddruk. In veel gevallen hoeft dit niet direct ernstig te zijn. Toch is het belangrijk om hypertensie te voorkomen. Daarom bespreken we de oorzaken en mogelijke behandelingen. Wat is hoge bloeddruk? Symptomen van hoge bloeddruk. Oorzaken van hypertensie. De lichamelijke gevolgen. Behandeling en herstel. Echt herstel begint bij een gezonde basis. Wil jij goed herstellen van je burn-out? Met een gezonde basis kun je weer de hele wereld aan. Coaching en bewegen in de natuur. Wat is hoge bloeddruk? Van een hoge bloeddruk spreken we wanneer deze hoger is dan normaal.
Coach Rotterdam Aardbei Coaching.
Burn-out coach in Rotterdam Aardbei Coaching. Home Burn-out coach in Rotterdam Aardbei Coaching. Hoe ontstaat een burn-out? Ik ben jouw burn-out coach in Rotterdam. Een burn-out ontstaat door langdurige spanning. En spanning ontstaat door de gedachten die de spanning oproepen.
Optimize doelgerichte coaching.
Om sporters te helpen blessurevrij te kunnen trainen en het risico op blessures drastisch te verminderen biedt het Optimize Coaching team vanaf nu sportspecifieke screenings aan volgens Spartanova. Optimize ondersteunt BMC-Vifit Triatlon clinic. Op zaterdag 17 februari organiseert het BMC-Vifit Sport Pro Triathlon Team een unieke triatlon clinic in Sportoase Elshout, Brasschaat. Lees meer
personal coaching den haag
ICF Belgium Wat is coaching?
De business coaching is bestemd voor grote groepen werknemers van vennootschappen en kan een nood aan coaching aangeven in het domein van specifieke missies zoals.: Ondersteuning van het Human Resources departement of van de directie bij de lancering van een coaching activiteit. Opleiding van de managers tot coach. Ontwikkeling van workshops betreffende coaching. Advies in preventie en welzijn van de werknemers. Coaching van teams: performante teams creëren, relationele moeilijkheden beheren binnen een team. De business coaching maakt het dus mogelijk om oplossingen aan te reiken voor specifieke coaching behoeftes, maar ze worden opgenomen in de globale strategie van de onderneming. Zoals de naam al aangeeft richt de persoonlijke coaching zich niet tot een groep maar heeft ze tot doel om de persoonlijke ontwikkeling van een individu te versterken, zowel in zijn werkomgeving als in zijn privé leven. Lees meer
vacature
Begeleiding bij fysieke of mentale klachten Revive.
Kurt De Block www.dokterdeblock.be. Wim Samyn www.medikoplus.be. Inge Desmedt Rumbeke. Bert Lefevre Het Praktijkhuis-Deurne. Frank Piccart Vitalis-Genk. Download hier onze MSQ en vul alle velden in alvorens onze intake plaatsheeft.: Ik wil kennismaken met het aanbod van Revive. 2019 By Revive Coaching. Lees meer
coaching
Coaching Development Hudson.
Wilt u hen gedurende een week onderdompelen of past een traject van een jaar met periodieke en zeer uiteenlopend sessies beter bij uw onderneming en mensen? Uw leiders gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkelpunten in een mix van classroom training, expert talks, individuele coaching, intervisie en praktische cases in subgroepen.
vacature
Wat is career coaching? Solvus.be.
Wat is career coaching? Een coach heeft als doel het beste uit je te halen en jou zo te ondersteunen in je ontwikkelingsproces om je doelstellingen te bereiken. De coach heeft als taak een weg te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid.
coaching
Coaching Fitlab.
Elke sporter, ongeacht het niveau, kan zich laten coachen door onze gespecialiseerde trainers. Op basis van een inspanningstest maken we een trainingsschema op maat en stomen we je klaar om op een verantwoorde en gezonde manier uw persoonlijke doelstelling te realiseren.
coaching leiderschap
Kenniscentrum Urban Coaching Education Erasmushogeschool Brussel.
Kenniscentrum Urban Coaching Education. Kenniscentrum Urban Coaching Education. Cultuursensitief handelen in de grootstad. Het onderzoek van het kenniscentrum Urban Coaching Education KC UCE focust zich op het cultuursensitief en responsief handelen van de educatieve professional. Binnen vijf onderzoekslijnen krijgen we concrete inzichten over bepaalde domeinen van het cultuursensitief handelen.
sale training
Coaching en loopbaanbegeleiding in Gent Li Coaching.
Wil je aanmelden voor begeleiding met de loopbaancheque? Vul dan het contactformulier in op deze site. Op www.vind-een-coach.be/ of www.pygmalion2.be/nl/coaches vind je andere loopbaancoaches. Terug met plezier naar je werk? Jouw doel bereiken? Coaching bij uitstellen en/of ADHD. Get things done! Autisme en nood aan een bondgenoot die concreet en actiegericht werkt? Ik ben Li. Ik ben een professionele, degelijk opgeleide coach. Wat typeert me? Integer, warm, enthousiast, gedreven, toegewijd en leergierig. Ik werk ontzettend graag met mensen. Ik geef resultaatgerichte, praktische, no-nonsense coaching in Gent en Gentbrugge.
Coaching INDIGO onderweg naar wie je bent.
Wanneer we spreken over individuele of professionele coaching binnen zowel de profit en de non-profit sector dan spreken we over het bereiken van de persoonlijke doelstellingen of binnen je bedrijf/organisatie. Tijdens individuele coaching bepalen we samen hoe we gedragsverandering kunnen bereiken en begeleiden u tijdens het proces.
Coaching ManagementSite.
De belangrijkste vaardigheden van een goede coach. Teamcoaching en zelf-coaching voor managers en professionals. Ervaringen met coachen en oplossingsgericht werken. Kritiek en valkuilen bij coaching, wat doe je daaraan. Wat is coachend leidinggeven. De essentie van coachen. Waarom worden managers gecoacht?
coaching studieloopbaan.
De wereld ligt aan je voeten en het is aan jou om je eigen weg hierin vorm te geven. Je weet misschien al wat je wil bereiken met je resultaten en je studies, eindelijk van die langverwachte droom realiteit te maken?
Coaching en loopbaanbegeleiding in Gent - Li Coaching.
Je kan telkens zelf online je vervolgsessies boeken, op een moment dat past voor jou. Mail of bel me of stel je vragen via het contactformulier. Ik contacteer je binnen 2 werkdagen. Vermeld gerust of je liefst per mail of telefoon wilt gecontacteerd worden. Soort coaching Soort coaching loopbaanbegeleiding met loopbaancheque loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheque life coaching stress- en burn out coaching coaching van ondernemers met autisme/ad h d autisme/adhd coaching andere omschrijf in het vraag veld. 0476 32 22 58. Robert Rinskopflaan 36 9050 Gentbrugge postadres of Herderstraat 1A 9000 Gent.

Contacteer ons