Op zoek naar massages?

massages
Massages La Nostra Vita.
De Hot Stone massage is een unieke ervaring. De warmte, de druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën bezorgen u een licht gevoel. Ayurvedisch betekent letterlijk kennis vede van het leven ayur. Een Ayurvedische massage is een zachte lichaamsmassage, zuiverend en ontspannend, helend voor lichaam en geest.
Ayurvedische massages: eeuwenoude wijsheid Boventoon.
MAAK EEN AFSPRAAK. Duo in resonantie. Relaxatie voor kinderen. Yoga met klank. Klankschalen mod 1. Klankschalen mod 2. Klankschalen mod 3. Klankschalen mod 4. Kom op ADEM. Bedrijven en organisaties. Verenigingen en scholen. Ayurvedische massages: eeuwenoude wijsheid. Ayurveda is het oudste en meest omvattende gezondheidssysteem ter wereld. Letterlijk vertaald betekent Ayurveda Ayur leven, veda kennis de kennis van het leven. Het is een eeuwenoude natuurlijke wijsheid waarvan de basis meer dan 5000 jaar geleden gelegd werd in India. De Ayurvedische massage is er een belangrijk onderdeel van. Een echte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie, dewelke een zeer kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Diepe ritmische bewegingen. Typisch voor de Ayurvedische massage, zijn de grote bewegingen die de diverse lichaamsdelen met elkaar verbinden. De massage wordt gekenmerkt door de diepe ritmische bewegingen, wat de bloedsomloop en het lymfesysteem activeert. Hierdoor krijg je nieuwe energie.
Wilgendroom Schoonheidszorgen, massages, relaxatie.
De producten die we gebruiken zijn steeds van bekende merken en staan borg voor een optimale verzorging. Voor onze massages worden enkel kwalitatieve oliën gebruikt, versterkt met aromatische oliën. Zo wordt een massage niet enkel een weldaad voor het lichaam, maar worden ook de zintuigen geprikkeld.
Ayus Massages, Massage naar keuze 60 of 90 min: bespaar 50% in Hasselt via Social Deal.
Raak compleet ontspannen bij Ayus Massages. Jij kunt hier komen genieten van een heerlijke ontspanningsmassage waarbij je maar liefst 60 minuten lang wegdroomt. De massage rekent af met stress en spanningen, bevordert de doorbloeding en zorgt voor soepele spieren en gewrichten.
MASSAGES Familiesauna Espace Kamthout.
Een massage is een onmisbaar deel van jouw wellness ervaring bij Familiesauna Espace. Onze masseuse, Conny, heeft jarenlang ervaring met het geven van massages en is gespecialiseerd in reiki therapie. De massage dringt extra diep door in de spieren wanneer het lichaam al goed opgewarmd is in de sauna.
EOS Beautycenter O Massages.
Daarom is er een massage ontwikkeld waarbij men gebruik maakt van warmwaterkussen. Op die manier kan men ontspannen op de rug blijven liggen tijdens de massage aan de rug. De warmte van het warmwaterkussen blijft behouden en zorgt dat je niet afkoelt.
Martins Hotels.
Martin's' Grand Hotel. Home Martin's' All Suites Spa Massages Soins. Behandelingen en massages. Wij heten u vanaf 26 april elke dag van harte welkom om uw zorg uit te voeren! Met een uitgebreid menu van behandelingen en massages, onze spa-arrangementen en aanbiedingen, is uw welzijn in ervaren handen.
MASSAGES Sauna Di lusso.
Forme de massage doux avec de lhuile chaude, les pieds, les mains et la tête sont les points les plus importants pour éliminer les tensions du corps. durée: 60/90 minutes. Prix: 80 / 115. Réservez dès Maintenant. Combinaison de toutes nos techniques de massage précédentes.
Schoonheidsspecialiste Els.
Individuele wimperverlenging Hebt u weinig wimpers, of veel te kort, dan is dit een ideale oplossing. Wij hebben verschillende gelaatsverzorgingen. Gaande van een basisverzorging, een huidverbetering, tot de meest exclusieve verzorging met de Oxygeneo. Lichaamsbehandelingen en massages. Lichaamspeeling rug, nek en schouders of volledig lichaam.
Massages SuzyJacops.
Massages werken dus relaxerend bij stress en brengen u tot rust. Anderzijds kunnen ze u net oppeppen wanneer u vermoeid bent. Tijdens een massage stijgt ook het niveau van het hormoon noradrenaline in het bloed, wat een gevoel van welbehagen opwekt.
Massages wellsi.be.
TUI-NA is de oudste en chinese vorm. In Japan is op basis hiervan SHIATSU ontwikkeld. Drukpuntmassage bij Wellsi bestaat uit de combinatie TUI-NA en SHIATSU. Deze vorm van massage geeft ontspanning met meer diepgang dan de westerse massages en is hierdoor effectiever.
Aquarein Jouw sauna wellness moment Massages Aquarein Jouw sauna wellness moment.
Een heerlijke belevenis met een deugddoende, ONTSPANNENDE massage. Laat je meevoeren door de sferen van de Oosterse wereld. Hot Stone massage met warme olie en warme stenen, werkt energiegevend. 42 euro, 60min. 4-seizoenen massage; Een massage met een combinatie van koude en warmte.

Contacteer ons