Meer resultaten voor workshop

workshop
Workshops in je organisatie - Better Minds at Work.
In deze workshopleer je stap voor stap waarop jij 'ja' wil zeggen, maar waar je niet op ingaat en hoe je dat overbrengt naar anderen Verwacht een diepgaande, motiverende workshop waarin je leert om bewust te kiezen voor meer autonomie, kracht en eigenaarschap, met betere resultaten tot gevolg.
workshop Nederlands woordenboek Woorden.org.
Is het de workshop of het workshop? Het is de workshop, want workshop is mannelijk. Als je het aanwijst is het die workshop. Wat is het meervoud van workshop? Het meervoud van workshop is workshops. Eén workshop, twee workshops. Wat betekent workshop?
Pixum Fotoboek workshops online en gratis, schrijf je nu in!
De software kun je hier downloaden.: Gratis Pixum Software download nu starten. Pixum's' Online Fotoboek Workshops. Onze online workshops begeleiden je vanaf het downloaden van de Pixum Fotowereld software tot het punt waar we een fotoboek maken. We bieden workshops aan voor beginners en voor gevorderden. Onze instructeurs geven je waardevolle tips voor het ontwerp en beantwoorden je vragen live. Duur: 60 minuten. Wij kijken uit naar jouw deelname en hopen je dan ook snel tijdens een WebWorkshop te kunnen begroeten! Werkt het formulier hieronder niet? Dat gebeurt wel eens op Apple apparaten. Klik dan hier of bekijk de pagina met een andere browser! Hier kun je je aanmelden voor de online workshops.: Workshop-inhoud: Welke workshop past bij jou?
Data Inspiration Workshop Savaco.
Een Data Inspiration Workshop is een gratis online brainstormsessie waarbij u in gesprek treedt met Savaco's' data-experts. De focus ligt op u en uw organisatie, het doel is om u te inspireren rond de mogelijkheden die data, insights analytics voor uw bedrijf bieden.
Schrijf je in voor onze workshops en leer schilderen als de beste! - colora.be.
Kostprijs: 10 € per deelname. Nadien krijg je dit bedrag terug in de vorm van een aankoopbon.Maximum 10 personen per workshop. 10:00: - 11:30.: Workshop: Peindre, par où commencer? On vous explique tous les trucs et astuces pour réaliser un travail de pro!
Workshop Gopress.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Ben je docent of student? Ga naar Gopress Academic. Vraag vrijblijvend meer info. U bent hier. U bent hier. U vindt meer informatie over onze workshops via deze link. T: 32 02 743 34 78.
Workshops Velt.
Heerlijk koken zonder suiker, starten met een minimoestuin op je terras, op ontdekking gaan tussen on kruiden in de tuin, Lijkt het je wat? Organiseer voor jouw organisatie of gemeente een van onze vele workshops of lezingen voor je keuken of tuin. Ik" dacht dat ik al iets wist over ecologisch tuinieren, maar ik ben nog veel te weten gekomen in de workshop over de ecologische moestuin."
Boek een gratis Rode Neuzen Dag-workshop voor jouw school! Rode Neuzen Dag. doodle-bobble_1. doodle-wiggle. doodle-bobble_1. doodle-wiggle. doodle-corner. doodle-wiggle_2. Group 22. doodle-wiggle. doodle-corner. logo_qmusic. logo_hln. nose-caramascara_0.
Rode Neuzen Dag heeft een niet te missen kans voor jouw school! Scholen kunnen zich vanaf nu gratis of met een grote korting inschrijven op één van de krachtige en innoverende workshops rond mentaal welbevinden aangeboden door verschillende Vlaamse organisaties.
Workshops Kampjes Overzicht Atelier Lotte Martens.
WORKSHOP: Druk je sweater of stof. Workshop in het atelier. You are the designer: 3daags kampje kerstvakantie. WORKSHOP: Druk je vilt of nepleder. Workshop in het atelier. WORKSHOPREEKS: leer zeefdrukken. Workshop in het atelier. WORKSHOPREEKS: Textielbad voor volwassenen en jongeren.
Onze online workshops.
Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij gratis een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een 'live' workshop in een van onze winkels.
Aanvraag van een workshop - IVAREM.
- minimum aantal personen: 8 tot maximum 100 personen- de workshop duurt 60 tot 80 minuten- de begeleider voorziet een laptop en indien nodig een beamer - de begeleider heeft een geluidsinstallatie voor kleine groepen tot 50 personen - vanaf 50 personen moet er microfoon aanwezig zijn geluidsinstallatie aansluitbaar op een laptop.
Kom naar een WW Workshop! WW België.
Vind een WW Workshop Op onze website kun je gemakkelijk en snel de dichtstbijzijnde WW Studio bij jou in de buurt vinden. Voer jouw plaats of postcode in en dan krijg je een lijst met de dichtstbijzijnde adressen, tijden en aanwijzingen voor de WW Workshop.

Contacteer ons